Enkelt - Kul - Effektivt

Att träna
Oavsett om du tränar för att bli vackrare,friskare, smalare eller starkare ska du tänka på att kontinuitet är enda sättet att nå resultat. Då är det viktigt att du trivs med din motionsform så att du har lust att  röra dig regelbundet. Därför är Friskis&Svettis jympa glad. Glädjen finns i både musiken och rörelserna. Vi kallar det rörelseglädje.

Våra välutbildade ledare ger dig en timmes effektiv träning. Du som inte rört på dig tidigare kommer sakta att förvandlas. Din kropp blir rörligare och starkare. Ditt humör stabilare och gladare. Det kommer att ta sin tid. Låt det få göra det. Ha inte för bråttom. Det finns inga genvägar.

Det är enkelt att jympa med Friskis&Svettis. Du behöver ingen inskolning och bestämmer själv hur hårt du vill jobba på passet.

jympa
jympa

Lust - Upplevelse- Kraft - Puls - Glädje

Jympapasset I ett jympapass tränar du kondition, styrka, rörlighet och koordination. Genom hopp, stående rörelser, löpning och andra förflyttnings-varianter sätter du fart på andning och blodcirkulation i intervaller-syretoppar.

Mellan syretopparna låter du pulsen gå ner något och tränar styrka och rörlighet. Jympapasset börjar med uppvärmande rörelser i 8-10 minuter och avslutas med nedvarvande rörelser,stretching och avspänning. Koordinationsförmågan tränas genom hela programmet.

Friskis&Svettis jympaprogram är upplagda för att passa de flesta.